Afslibning og efterbehandling

Når gulvet er slebet og du skal vælge overflade-
behandling er vi selvfølgelig behjælpelige med at vejlede med hvilken behandling der passer bedst lige nøjagtig til dit gulv og dine behov, uanset om det er udseendet, det funktionelle, eller hvis begge dele vægter højt.

Om det er gulvet i børneværelset, køkkenet, kantinen eller gulvet i forsamlingshuset har vi altid en optimal løsning der sikrer en lang levetid, samt et minimum af vedligehold.


Til efterbehandling bruger vi kun kvalitetslakker der sikrer lang levetid på gulvet, samt gennemtestede olieprodukter og gulvsæber der føres i både naturfarvede og hvidpigmenterede udgaver.

Himmerlands Gulvservice tilbyder en billig og effektiv gulvafslibning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Med en afslibning kan gulvet tilføre boligen et helt 

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Vi forhandler og nedlægger vinyl, linoleumsgulve samt nye trægulve, afsliber og efterbehandler gamle gulve, både hos private samt på erhvervssiden.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himmerlands Gulvservice

Alle ansatte er faglærte med speciale i gulve, og for os er kvalitet til den rigtige pris meget vigtigt. Og ikke mindst at arbejdet bliver udført til tiden.​

Kontakt

Viderupgårdsvej 11, Farstrup