Gulvafslibning ─ alle former for slibning af gulv

Er det blevet tid til en gulvafslibning? Hos Himmerlands Gulvservice tilbyder vi alle former for afslibning af gulve for private, erhverv og offentlige myndigheder. Udover slibning af gulv tilbyder vi også at lægge linoleum eller vinyl mv. Vi arbejder for kunder i bl.a. Nibe, Løgstør, Aars og Fjerritslev samt mange andre steder.

Slibning af gulv uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi laver alt inden for gulvafhøvling, gulvslibning og efterbehandling af træ. Vi lægger også gerne vinyl eller linoleum efter afslibningen. Alternativt kan vi lægge et helt nyt trægulv. Uanset dit valg sikrer vi, at du får flotte gulve, som holder i mange år.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Gulvafhøvling
  • Slibning af gulv
  • Lægning af trægulv
  • Lægning af vinylgulv
  • Lægning af linoleum
  • Efterbehandling af gulv

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten ved slibning af gulv og andet gulvarbejde. Alle vores medarbejdere er naturligvis faglærte og har speciale i gulve, og vi sikrer samtidig, at gulvarbejdet bliver udført til tiden.

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser for gulvafslibning afhænger af den samlede opgave og antal kvadratmeter. Der er måske behov for gulvafhøvling, hvis der er dybe skader i gulvet. Dertil kommer dit ønske til efterbehandling. Uanset hvad, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for at få et tilbud på gulvarbejde

Du er velkommen til at få flere oplysninger, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for gulvafslibning.

Du kan ringe til os på telefon 20 42 65 44 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail himmerlands.gulvservice@tdcadsl.dk.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Vi forhandler og nedlægger vinyl, linoleumsgulve samt nye trægulve, afsliber og efterbehandler gamle gulve, både hos private samt på erhvervssiden.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Himmerlands Gulvservice

Alle ansatte er faglærte med speciale i gulve, og for os er kvalitet til den rigtige pris meget vigtigt. Og ikke mindst at arbejdet bliver udført til tiden.​

Kontakt

Viderupgårdsvej 11, Farstrup